Consells per a la seva mudança

Es sorprendrà al descobrir totes les fases i tasques que implica un procés de trasllat o mudança.

Fins i tot amb els nostres experts al seu costat, ha de estar disposat a acceptar que un trasllat sempre triga més del previst. Amb aquesta consideració, EUROCAT te molt present que els següents consells podrien ser molt útils per vostè. Si els segueix, ajudarà a que el procés de la mudança funcioni molt millor.

Consell 1:
Una bona preparació i planificació són essencials per tenir èxit i ser eficaços en termes de cost.

Consell 2:
La millor manera d’estalviar diners és empaquetar-se. Contacti amb nosaltres per comprar materials d’embalatge i assessorament.

Consell 3:
Assegureu-vos correctament d´embalar les vostres pertinences i d’etiquetar tots els paquets amb claredat. Emmagatzemar els llibres i altres objectes pesats en caixes petites perquè sigui més fàcil de manejar-los. Ajupir-se sense forçar l’esquena per recollir els paquets. Desmuntar les peces grans dels mobles per facilitar el pas a través de les portes.

Aquests consells reduiran el temps de càrrega i descàrrega i faran que us beneficieu econòmicament, encara que si ho prefereix, pot optar pel servei Premium, en el que vostè no tindrà que fer absolutament res.